top of page

Het visitekaartje van uw bedrijf

 

Uw buitenterrein geeft een eerste indruk naar uw klant. Toch is dit bij veel bedrijven een ondergeschikt onderdeel van de bedrijfsvoering omdat men de tijd en de kennis ervoor mist. Wellicht is het dan voor u een goed idee om dit deel uit te besteden aan de juiste partner hiervoor. Uw bedrijfsterrein is wel uw visitekaartje.

Aanleg
Bedrijventerreinen
 

Bedrijfsterreinen kunnen op verschillende manieren ontworpen en aangelegd worden. Bedrijven zien graag een nette omgeving, waarbij het onderhoud minimaal is. Leef Buiten is bekend met deze wens en gaat samen met u in overleg welke inrichting of verandering u aan uw bedrijfsomomgeving wilt.

Facilitaire diensten

Leef Buiten werkt nauw samen met een facilitaire dienstverlener. Hierdoor kunnen wij een groot pakket aan werkzaamheden aanbieden. Overlappen de tuinwerkzaamheden de werkzaamheden die u ook binnen gedaan wilt hebben zoals schoonmaakwerkzaamheden, kleine reparaties of een stukje herinrichting van uw pand? Laat het ons weten en wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden.

Onderhoud 
Bedrijventerreinen

U wilt graag bezig zijn met uw werkzaamheden, met het vak waar u voor gekozen heeft. Daardoor heeft u eigenlijk geen tijd om ook uw terrein netjes te houden ook al weet u dat dit ook belangrijk is. Wij nemen u graag een en ander uit handen. Neemt u eens contact op om de mogelijkheden te overleggen.

Onderhoudscontracten

Speciaal voor bedrijven geven wij de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. In het contract nemen wij duidelijk de werkzaamheden op die u graag op regelmatige basis wenst. Wenst u werkzaamheden die buiten uw contract vallen dan is dat altijd mogelijk. Deze zullen dan apart worden gefactureerd.

Kantoortuin

Wanneer er voldoende groen aanwezig is in gebouwen en/of kantoorruimtes dan zal dit de productiviteit van uw personeel zeer te goede komen. Dit blijkt ook uit vele onderzoeken die daarnaar gedaan zijn. Groen geeft ontspanning en daarbij een betere luchtkwaliteit. Wij adviseren hiervoor en helpen bij het inrichten van kleine of grotere binnentuinen.

Prive tuinen

Lees meer over de mogelijkheden voor prive tuinen op de volgende pagina: Tuinservice

bottom of page