top of page

Aanleggen Midgetgolf

 

Haal meer uit je camping terrein door de aanleg van een midgetgolfbaan.Wanneer u een campingterrein heeft, dan is de bestemming van uw terrein verblijfsrecreatie. Hierdoor is het over het algemeen erg eenvoudig om iets erbij te exploiteren wat onder de dagrecreatie valt. Zo is het goed mogelijk om uw inkomstenbron uit te breiden en uw camping tegelijkertijd een grotere bekendheid te geven.

Het laten aanleggen van een midgetgolfbaan kan heel goed daarbinnen passen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en ondergronden die gebruikt kunnen worden om een midgetgolfbaan aan te laten leggen. Van natuursteen, beton tot ijzer. Zo kunnen de meest bekende midgetgolf banen aangelegd worden. 
Wilt u echt even iets anders dan is het ook mogelijk om een minigolfbaan aan te laten leggen van kunstgras. Heeft u wat beperktere ruimte dan raden wij de midgetgolf of biljartgolf aan, doordat voor het aanleggen van de midgetgolf of biljartgolf veel minder ruimte is verreist dan voor de aanleg van een minigolfbaan met kunstgras

Een restaurant is vaak niet meer voldoende om mensen te trekken bij u te komen eten. Steeds vaker kiezen mensen voor dineren en iets doen als totaalpakket. Het laten aanleggen van een midgetgolfbaan kan hierdoor een uitkomst bieden. Het wordt dan mogelijk om mensen ervaring en diner aan te bieden. Dit zal zeker leiden tot omzetverhoging en een meerwaarde van uw restaurant. 

Wij kunnen u met allerlei mogelijkheden en uitvoeringen van dienst zijn.

bottom of page