top of page

Tuinservice

 

Leef Buiten heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanleggen & onderhouden van prive tuinen en bedrijfsterreinen. Wenst u een verandering in uw tuin klein of groot? Dan helpen wij u graag. 

Water in de tuin geeft leven in de tuin. Vogels komen even buurten, terwijl uw vissen er onder door zwemmen. Een kikker op een waterlelieblad en uw vijver is een sprookje.

Wanneer u een vijver in de tuin heeft, dan is er altijd wat te beleven in uw tuin.  Meer weten......

Bomen moeten soms grof gesnoeid worden. Door op verschillende plaatsen grote takken weg te halen, komen bomen weer in balans. Staat de hele boom in de weg, dan kappen wij deze voor u. Bomen op moeilijke locaties is geen probleem.

Meer weten .........

Uw bedrijfsterrein is het visitiekaartje voor uw onderneming. Laat dit ook bij u zo zijn! Een specialiteit van Leef Buiten is de aanleg van recreatieterreinen.

 

Om de juiste beplanting uit te zoeken voor uw tuin is een goede plantenkennis van belangrijk. Hoe groot wordt deze de plant? Kan de beplanting op de plaats staan waar u die wenst.  Worden ze niet te breed of veel te hoog op uw locatie?

Meer weten ............

De basis voor elke tuin is vaak de bestrating. Er is steeds meer materiaal gekomen om uit te kiezen. Betonklinkers of natuursteen? Wilt u een rond gelegd terras of met strakke vierkante tegels. Vraag eens advies wat voor uw tuin het beste is.

Meer weten........

Verhogingsverschillen in de tuin kunnen mooi worden opgevangen door een paar traptreden gecombineerd met een muurtje. Dit maakt de tuin mooi netjes en toch speels. Traptreden en muurtjes kunnen in alle tuinen geplaatst worden.

Meer weten ...............

Renovatie klein of groot, een totale aanleg of aanpassing van wat tuinelementen. Geen probleem voor Leef Buiten, met al 20 jaar ervaring met het aanleggen van vele tuinen. 

Meer weten.........

Het onderhouden van de tuinen is soms een hele klus. Wilt u die klus niet helemaal alleen doen, dan staan wij u graag bij. Wij overleggen altijd met u de gewenste werkzaamheden zodat gedaan wordt wat u zelf wenst. Meer weten ............

bottom of page